Bedrijven

Contact

Fabriekstraat 735051 HN – Goirle
Tel:
013 – 5342226
E:
info@giga-groep.nl
W:
www.giga-groep.nl

Giga-International

Giga-Groep B.V.

Giga-Groep is een verzameling bedrijven die internationaal opereren in zeer uiteenlopende marktsegmenten. De toegevoegde waarde ligt dus niet zozeer op productniveau, maar meer op holdingniveau. De overkoepelende groep voorziet in het algemene management, accounting, marketing, juridische en personele vraagstukken. Deze gezamenlijke ondersteunende diensten geven de werkmaatschappijen een gedegen fundering. Giga-Groep streeft hiermee naar continuïteit en betrouwbaarheid. Wij zijn een partner voor de lange termijn.

Contact

Fabriekstraat 735051 HN – Goirle
Tel:
013 – 5342226
E:
info@giga-glas.com
W:
www.giga-glas.com

Giga-Glas! B.V.

Giga-Glas! is een internationale glasgroothandel. De samenwerking met de juiste partners in het buitenland zorgt ervoor dat bijna alle glasproducten concurrerend worden aangeboden. Het gunstig geprijsde glas komt vaak van ver en Giga-Glas! levert het waar, wanneer en hoe u het wenst. Dit kunnen we alleen waarmaken door onze jarenlange ervaring met internationaal transport, douaneafhandeling, warehousing en order picking. Daarnaast heeft Giga-Glas! ook diverse productiemogelijkheden in eigen huis. Zagen, stralen, wassen, inkleuren en het assembleren van glas behoren tot de dienstverlening. Het assemleren kan door middel van verlijmingen (UV of kitten) en montagelijnen.
Giga-Glas! is gespecialiseerd in veiligheidsglas, onze kracht ligt in de logistiek. Wij zijn een glasgroothandel die de weg weet in binnen- en buitenland.

Contact

Fabriekstraat 735051 HN – Goirle
Tel:
013 – 5342226
E:
info@giga-international.nl
W:
www.giga-international.nl

Giga-International

Giga-International B.V.

Giga International produceert innovatieve systemen om voedingsmiddelen op temperatuur te houden, vers te bewaren, te verpakken en op te slaan. De producten van Giga International onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en lange levensduur. Heeft u specifieke wensen? Geen probleem. Giga International levert maatwerk.

Contact

Fabriekstraat 735051 HN – Goirle
Tel:
013 – 5342226
E:
info@giga-groep.nl
W:
www.giga-trade.nl

Giga-Trade

Giga-Trade B.V.

Giga-Trade handelt in kunststofplaten. De hoofdproducten zijn PMMA, Poly Carbonaat (PC), ABS en Pet-G. Diverse kunststofplaten zijn uit voorraad leverbaar, voornamelijk PMMA en PC in opaal en helder, in diverse dikten. Deze kunnen desgewenst op maat gezaagd worden. Ook kleine bewerkingen zoals verlijmen, boren en frezen kunnen worden uitbesteed aan Giga-Trade.

Contact

51 Ivy RoadNR5 8BF – Norwich Norfolk
Tel:
+44(0)7737 177 667
E:
sales@gigatrade.co.uk
W:
www.gigatrade.co.uk

Giga Trade U.K. Ltd.

Giga-Trade U.K. Ltd.

Giga-Trade UK is een internationale glas- en kunststofplatengroothandel gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. De samenwerking met de juiste partners in het buitenland zorgt ervoor dat bijna alle glasproducten concurrerend worden aangeboden. Dit kunnen we alleen waarmaken door onze jarenlange ervaring met internationaal transport, douane-afhandeling, warehousing en order picking. Het specialisme van Giga-Trade UK is veiligheidsglas. Qua kunststoffen ligt het accent op PMMA, Pet-G en Poly Carbonaat (PC). Logistiek is de kracht van Giga-Trade UK. Wij leveren waar, wat, wanneer en hoe u het maar wenst.

Contact

Fabriekstraat 735051 HN – Goirle
T:
013 – 5342226
E:
info@giga-groep.nl
W:
www.giga-galerie.nl

Giga-Galerie

Giga-Galerie B.V.

Giga Galerie is een kunstgalerie met werk van nationaal en internationaal bekende kunstenaars. De collectie omvat uitsluitend werk van hedendaagse kunstenaars. De stijl, het materiaal en de technieken waar de kunstenaars mee werken lopen uiteen. We hebben prachtige beelden van glas, brons en keramiek: levensgroot of juist heel fragiel. Schilderijen- van realistisch tot psychedelisch. Een keer per jaar openen we onze deuren om u te verwelkomen op Kunst Goirle. Een spectaculair evenement waar kunst getoond wordt in enorme industriële loodsen. Giga Galerie is regelmatig te vinden op kunstbeurzen en op afspraak kunt u de stockcollectie bekijken. Wij tonen hedendaagse kunst in al haar diversiteit.